Voor bedrijven

Ook bedrijven kunnen bij Kubo-ontzorgspecialist terecht. Als mantelzorgmakelaar geef ik advies aan de leidinggevenden, P&O functionarissen en directie. Waar nodig bied ik hulp om praktijkproblemen om te zetten in beleid en help ik bij het opbouwen en onderhouden van een netwerk. Door adequaat te handelen en de werkende mantelzorger de juiste steun en hulp te bieden, kan ziekteverzuim worden voorkomen en blijven de prestaties op de werkvloer op het gewenste niveau.

In Nederland combineert 1 op de 5 werknemers werk met mantelzorgtaken. In de zorg is het zelfs één op de vier. Dit aantal gaat de komende jaren alleen maar toenemen.

Als mantelzorgmakelaar ben ik de juiste gesprekspartner voor het inrichten van mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid. Door de veranderingen in de maatschappij (langer thuis wonen), zullen er meer medewerkers met een dubbele taakbelasting bij u aan het werk zijn. Door hier als bedrijf aandacht voor te hebben -door o.a. de knelpunten in kaart te brengen en een spreekuur te organiseren- maakt dat er minder grijs verzuim is en er minder kans op uitval ten gevolge van overbelasting.

Weten hoe ik als mantelzorgmakelaar u van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Tel: 06-27847011 of stuur een e-mail: info@kubo-ontzorgspecialist.nl