Over ons

Anita Kuipers-Boel

Zorg zit in mijn DNA. Al vanaf mijn zestiende ben ik actief in deze sector, waarvan de laatste twintig jaar als leidinggevende in o.a. woonzorgcentra. Steeds vaker kwam ik door mijn werk in aanraking met mantelzorgers die door de bomen het bos niet meer zagen. Overbelast door het regelen van zorg in combinatie met het runnen van een eigen huishouden, werk en gezin. Hier moest ik iets mee doen, waarop ik de post-HBO-opleiding tot Mantelzorgmakelaar ben gaan volgen. Deze opleiding heb ik in maart 2018 met goed gevolg afgerond.

 

Logo

Zoals u kunt zien bestaat mijn logo uit een bolder omwikkeld met touw. Dit in elkaar gedraaide touw staat synoniem voor de ingewikkelde wet- en regelgeving, waardoor een mantelzorger in de knoop kan komen te zitten. Doordat u mij als mantelzorgmakelaar inschakelt, zal het touw zich ontrafelen. Er ontstaat duidelijkheid en oplossingen komen in beeld, waardoor u zich optimaal kunt richten op uw mantelzorgtaken.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging van mantelzorgmakelaars BMZM. Als Kubo - ontzorgspecialist sta ik ook graag voor u klaar. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op voor een eerste adviesgesprek. Tel: 06-27847011 of stuur een e-mail: info@kubo-ontzorgspecialist.nl